Welkom!

Wij heten u van harte welkom op de website van Camping Familial in Malmedy Belgiê - Eifel - Ardennen (Oost-Belgie).

Al bijna 30 jaar doen we er alles aan om u te laten genieten van uw vakantie of weekend bij ons.

Onze website geeft u een digitale rondleiding over onze camping en de prachtige omgeving.

Hieronder vindt u een videotour over onze camping.

Bij uw verblijf in deze prachtige omgeving zult u aangenaam verrast zijn door het prachtige uitzicht en de gevarieerde omgeving, de schone lucht en de vriendelijke mensen die graag hun cultuur en tradities met u delen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons persoonlijk te contacteren, via e-mail of telefoon.

Jos en Karin Klomp

 

 • Fietsen over de Ravel

  U kunt een heerlijke wandeling of fietstocht maken over de Ravel; een wandel en fietspad over een oude spoorlijn die op 500 m van de camping in het dal loopt. De ideale manier om de prachtige omgeving te ontdekken, zonder veel hoogteverschillen, zonder verkeer en dus rustig en veilig.

  Via de Ravel komt u ook op de Vennbahn; de Ravelroute die over het Nationaal Park de Hoge Venen loopt. Kortom, de Ravel geeft u oneindig veel mogelijkheden om van de mooie natuur te genieten. Een gratis kaart is bij de receptie verkrijgbaar.

 • Malmundarium

  Malmedy heeft zijn eigen modern museum in de historische Abdij, midden in het toeristische centrum. Hier kunt u in beeld, geluid en interactief alles te weten komen van de rijke en interessante geschiedenis van deze stad met zijn rijkdom aan folklore en tradities. Laat u zich verrassen.

 • vernieuwd zwembad

  Ons zwembad is geopend in juli en augustus en bied een heerlijke verkoeling en waterplezier voor onze gasten op warme zomerdagen.

  Uit hygi├źnisch oogpunt is alleen echte badkleding toegestaan, dus geen ondergoed of shorts.