Welkom!

Wij heten u van harte welkom op de website van Camping Familial in Malmedy Belgiƫ - Eifel - Ardennen (Oost-Belgie).

Onze website geeft u een digitale rondleiding over onze camping en de prachtige omgeving.

Hieronder vindt u een videotour over onze camping.

Bij uw verblijf in deze prachtige omgeving zult u aangenaam verrast zijn door het prachtige uitzicht en de gevarieerde omgeving, de schone lucht en de vriendelijke mensen die graag hun cultuur en tradities met u delen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons persoonlijk te contacteren, via e-mail of telefoon.

Camping Familial.

 

 • Fietsen over de Ravel

  U kunt een heerlijke wandeling of fietstocht maken over de Ravel; een wandel en fietspad over een oude spoorlijn die op 500 m van de camping in het dal loopt. De ideale manier om de prachtige omgeving te ontdekken, zonder veel hoogteverschillen, zonder verkeer en dus rustig en veilig.

  Via de Ravel komt u ook op de Vennbahn; de Ravelroute die over het Nationaal Park de Hoge Venen loopt. Kortom, de Ravel geeft u oneindig veel mogelijkheden om van de mooie natuur te genieten. Een gratis kaart is bij de receptie verkrijgbaar.

 • Malmundarium

  Malmedy heeft zijn eigen modern museum in de historische Abdij, midden in het toeristische centrum. Hier kunt u in beeld, geluid en interactief alles te weten komen van de rijke en interessante geschiedenis van deze stad met zijn rijkdom aan folklore en tradities. Laat u zich verrassen.

 • Zwembad

  Ons zwembad is geopend van juni tot september en bied een heerlijke verkoeling en waterplezier voor onze gasten op warme zomerdagen.

  Uit hygiƫnisch oogpunt is alleen echte badkleding toegestaan, dus geen ondergoed of shorts.