Impressum

Verantwoordelijke uitgever

Camping Familial
Rue des Bruyères 19
4960 Arimont – Malmedy
tel: +32 80 330862

Programmering & Hosting Website

Pixelbar GmbH
Euregiostraße 13
B-4700 Eupen
www.pixelbar.be

Design

Pavonet
Euregiostraße 13
B-4700 Eupen
www.pavonet.be

Haftungsausschluss

Ondanks de grootste zorg bij het maken van de website, kan Camping Familial niet de volledige juistheid van de inhoud en de documenten garanderen. Camping Familial wijst daarom alle aansprakelijkheid met betrekking tot de website en de inhoud ervan af.

De informatie op de website is alleen bedoeld als eerste informatie voor de gebruikers. Camping Familial kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor een gebrek aan informatie, onnauwkeurigheden of fouten. Camping Familial is niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade veroorzaakt door het gebruik van de website (winstderving, verlies van klanten, enz.).
Ondanks zorgvuldige controle neemt Camping Familial geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte sites zijn uitsluitend de exploitanten verantwoordelijk. De externe inhoud werd gecontroleerd bij het plaatsen van de link. Het kan niet worden uitgesloten dat de inhoud achteraf door de respectieve aanbieders wordt gewijzigd.

Pixelbar aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor artikelen, teksten en documenten die door klanten worden ingevoerd. De klant is als enige verantwoordelijk voor de inhoud van de website.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Fotos

Shutterstock, Camping Familial

Copyright

De lay-out en het ontwerp van het aanbod, evenals de afzonderlijke elementen zoals logo’s, foto’s enz. zijn auteursrechtelijk beschermd. Hetzelfde geldt voor de redactionele bijdragen in detail en voor de selectie en samenstelling ervan; er mogen geen wijzigingen in worden aangebracht. Openbaar gebruik van het aanbod is alleen toegestaan met toestemming van de verantwoordelijke paginaschrijvers.

Wetgeving

Deze site is onderworpen aan de Belgische wetgeving.